NITOR YLEISVÄRI

NITORYLEISVaRI_3045200400011_1.JPG
alk. 3,20 €
alk. 16,00 € / kpl
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Edullinen ja hyvä vaihtoehto aroille kuiduille sekä tekstiileille, joita pestään harvoin. Väri sopii puuvillan, pellavan ja viskoosin lisäksi myös villan, silkin ja polyamidien värjäämiseen (nylon, enkalon, perlon, rilsan ja antron). Tarvitset vain t...
Edullinen ja hyvä vaihtoehto aroille kuiduille sekä tekstiileille, joita pestään harvoin. Väri sopii puuvillan, pellavan ja viskoosin lisäksi myös villan, silkin ja polyamidien värjäämiseen (nylon, enkalon, perlon, rilsan ja antron). Tarvitset vain tavallista ruokasuolaa värjätessäsi tällä värillä (villan, silkin ja polyamidien värjäämiseen ruokaetikkaa). 1 pussi värjää 200g.

Pakkaus sisältää pussin jauhemaista väriä. Väri on ns. suojaväri, joka ei ole samalla tavalla pesunkestävä, kuin Nitor Nestemäinen tekstiiliväri. Värjäys on suoritettava korkeassa lämpötilassa. Arat materiaalit, kuten villa ja silkki tulee värjätä käsin esim. kattilassa. Korkea lämpötila ei vahingoita näitä luonnon materiaaleja, mutta nopeat lämpötilan vaihtelut kylmästä kuumaan veteen sekä mekaaninen rasitus (pesurumpu) vahingoittavat. Käsin värjäys ja tekstiilien vähäinen liikuttelu märkänä ja värjätessä on siis suositeltavaa. 
  • Hyvä vaihtoehto aroille tekstiileille
  • Tarvitset värin ja tavallista ruokasuolaa värjätäksesi
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Nouto Postista 5,95 €
Nouto Matkahuollosta 6,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,40 €
Postin kotiinkuljetus 10,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 12,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €