PUURUUVIUPPOKANTACORRSEAL_7317761203964_1.jpg
alk. 7,50 €
Toimituskulut alk. 5,95 €Nouto myymälästä: 0,00 €
Käyttöalue ESSVE Puuruuvi, jossa on kaksi kuituterää on tarkoitettu useamman tyyppisiin asennuksiin lastulevyyn, kipsiin, puuhun, muoviin, tulppiin jne.Kuvaus Ruuvi on valmistettu karkaistusta teräksestä, kiiltosinkityllä pintakäsittelyll...
Käyttöalue

ESSVE Puuruuvi, jossa on kaksi kuituterää on tarkoitettu useamman tyyppisiin asennuksiin lastulevyyn, kipsiin, puuhun, muoviin, tulppiin jne.

Kuvaus

Ruuvi on valmistettu karkaistusta teräksestä, kiiltosinkityllä pintakäsittelyllä, CorrSeal-pinnoitella (tarkoitettu ulkotiloihin) tai ruostumattomasta teräksestä A2 vaativaan ympäristöön, kuten meri-ilmastoon. Se on varustettu TX-kannalla/kärjille.
Ruuvi on varustettu kahdella kuituterällä. Tämä merkitsee hyvin alhaista ruuvausmomenttia kovempiin puumateriaaleihin ja minimoi halkeiluriskin.
Yli 160 mm:n pituisessa ruuvissa on tavallisen puukierteen lisäksi jyrsinkierre, joka helpottaa pitkien ja paksujen ruuvien asennusta.
Kannassa on kuusi leikkaavaa uraa, jotka upottavat ruuvin ja jättävät pinnan sileäksi ja tikuttomaksi. Ruuvi täyttää EN14592 mukaisen CE vaatimuksen.

Asennus

Suositeltu kierrosluku: 400-1200/min.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 5,95 €
Nouto Matkahuollosta 6,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,40 €
Postin kotiinkuljetus 10,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 12,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €