VIKING ULTRA 2.0 MUSTA

VIKINGULTRA2.0MUSTA_7054975578319_1.png
alk. 37,90 €
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ultra on moderni klassikko, hyvännäköinen ja virtaviivainen lasten talvisaapas, jonka materiaalina on äärimmäisen lämmin korkean teknologian PU. Helposti puettava ja riisuttava ja kätevästi puhtaana pidettävä Ultra on joustavaa Elastopan®-polyuretaan...
Ultra on moderni klassikko, hyvännäköinen ja virtaviivainen lasten talvisaapas, jonka materiaalina on äärimmäisen lämmin korkean teknologian PU. 
Helposti puettava ja riisuttava ja kätevästi puhtaana pidettävä Ultra on joustavaa Elastopan®-polyuretaania. PVC:tön biohajoava materiaali sisältää miljoonia pienen pieniä ilmakuplia. Kuplarakenteen ansiosta se on 40 prosenttia kevyempää kuin PVC tai kumi ja eristää 2,5 kertaa paremmin kuin tavalliset PU-saappaat. Lämpimällä ja pehmeällä villasekoitevuorilla varustettu Ultra pitää jalat lämpiminä 20 asteen pakkasella. Vikingin pohjoismaisessa lestissä on hyvin tilaa varpaille, joten jalat pysyvät tyytyväisinä pitkänkin päivän. Paksu ja voimakkaasti kuvioitu PU-pohja pitää hyvin, ja saatavilla on neljä värikästä vaihtoehtoa. Uniikki talvisaapas sekä lasten että vanhempien mieleen.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Nouto Postista 5,95 €
Nouto Matkahuollosta 6,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,40 €
Postin kotiinkuljetus 10,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 12,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €